Hvor længe gælder en ejerskifteforsikring?

Hvor længe gælder en ejerskifteforsikring

Som boligkøber har du måske investeret i en ejerskifteforsikring eller overvejer at gøre det, men er blevet i tvivl – hvor længe gælder en ejerskifteforsikring egentlig?

Standardsvaret på dette spørgsmål er, at en basis ejerskifteforsikring ifølge dansk lovgivning skal løbe i minimum 5 år. Derudover har du som boligkøber mulighed for at vælge en udvidet ejerskifteforsikring, der kan gælde i op til 10 år.

Det helt specifikke svar på spørgsmålet ’hvor længe gælder en ejerskifteforsikring’ skal dog findes i din forsikringspolice. En ejerskifteforsikring træder nemlig i kraft fra den dato, der står skrevet på policens forside – såfremt forsikringspræmien er indbetalt.

Hvor længe gælder en ejerskifteforsikring så? Hvad er slutdatoen? Din ejerskifteforsikring gælder indtil den i policen nævnte ophørsdato eller ved eventuelt ejerskifte forinden.

Har du endnu ikke købt en ejerskifteforsikring, så kan du med fordel læse mere i Dansk Boligforsikrings generelle forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikringer.

Kontakt os også gerne for yderligere information eller indhent tilbud på en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring.

Dansk Boligforsikring