Hvad koster en ejerskifteforsikring?

Der er stor forskel på priserne på en ejerskifteforsikring

Står du med et ønske om at købe en ny bolig? Så kan det i mange tilfælde godt svare sig at investere i en ejerskifteforsikring. Du vil dog formegentlig gerne vide, hvad en ejerskifteforsikring koster, før du beslutter dig.

En ejerskifteforsikring går ind og dækker, hvis du opdager skjulte skader på dit hus. Og da der ofte er tale om regninger på mange tusinde kroner, kan det blive dyrt, hvis uheldet er ude, og du ikke er forsikret. Af den årsag kan det altså godt betale sig at købe en ejerskifteforsikring. Men det betyder jo ikke, at der er lige meget, hvilken pris du får på din ejerskifteforsikring. Selvom alle ejerskifteforsikringer dækker efter den samme lov, er der stor forskel på priserne på ejerskifteforsikring. Og den dyreste er ikke altid den bedste eller mest dækkende. Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet, inden man tager imod det første, det bedste tilbud.

Ved en standardbolig på 145 kvm. kan en ejerskifteforsikring koste fra ca. 13.000 kr. og opad hos Dansk Boligforsikring. Såfremt du ønsker udvidet dækning og op til 10 års løbetid kan prisen gå op til ca. 26.000 kr. Priserne er selvfølgelig kun vejledende, hvorfor det altid vil kræve en individuel vurdering. Hvad prisen på en ejerskifteforsikring vil være i dit tilfælde afhænger af forskellige variable. Både størrelsen på boligen, alderen, byggestilen, beliggenheden og skaderne nævnt i tilstandsrapport og el-rapporten er afgørende for, hvad prisen på ejerskifteforsikringen bliver.

Få en god pris på ejerskifteforsikring – bestil et tilbud

Hos Dansk Boligforsikring er vi stolte af at kunne tilbyde ejerskifteforsikringer, der er blandt markedets billigste og bedst dækkende. Vi forstår godt, at prisen er vigtig for valget af ejerskifteforsikring. Derfor tilbyder vi muligheden for at få et gratis og uforpligtende tilbud på en ejerskifteforsikring.

Bestil et tilbud om pris på ejerskifteforsikring her og modtag en tilbudsoversigt inden for ca. 24 timer.

Dansk Boligforsikring