Hvem udbyder ejerskifteforsikringer?

Udbydere af ejerskifteforsikring

Det er forsikringsselskaber som udbyder ejerskifteforsikringer, men der kan være forskel på type, dækninger, selvrisiko, regler m.fl. hos de enkelte selskaber, hvorfor man bør undersøge, hvad der passer bedst til den konkrete situation. En ejerskifteforsikring tilbydes af forskellige forsikringsselskaber – nogle hvis speciale er boligforsikringer, og andre er almindelige forsikringsselskaber som også tilbyder andre typer af forsikringer. I flere tilfælde, hvor det er et almindeligt forsikringsselskab, vil der være et samarbejde med et selskab, som kun tilbyder forsikringer i forbindelse med ejerskifte.

Blandt de forsikringsselskaber, som udbyder flere forskellige forsikringer, kan der være regler om, at man samler alt under et “tag”. Dog er der forsikringsselskaber, hvor det ikke kræves, at man har alle forsikringer samme sted. Dermed er det muligt hos disse selskaber at tegne en enkeltstående ejerskifteforsikring.

Dansk Boligforsikring udbyder ejerskifteforsikringer

Når man skal undersøge, hvem der udbyder ejerskifteforsikringer og i sidste ende vælge hvilket selskab, man vil gå med, er det vigtigt at sammenligne priser, dækning og vilkår. På den måde har man forventningsafstemt situationen, og man kan dermed vælge en udbyder af ejerskifteforsikringer, som matcher det konkrete behov.

Dansk Boligforsikring er et af de selskaber i Danmark, som har specialiseret sig i ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, så både køber og sælger trygt kan handle med hinanden. Dansk Boligforsikring er et af de få forsikringsselskaber, hvor man kan tegne en ejerskifteforsikring enkeltstående. Det giver dermed en større frihed og oftest besparelse, da ejerskifteforsikringen kan være billigere.

Læs mere om priser på ejerskifteforsikringer her. 

Vær obs på ejerskifteforsikringens dækning

Det er vigtigt at bemærke, at ejerskifteforsikringer ikke dækker alle typer fejl eller mangler ved ejendommen. Der er normalt visse undtagelser og begrænsninger i policen, så det er afgørende at læse og forstå vilkårene og betingelserne, før du tegner forsikringen.Er du nysgerrig på, hvordan en ejerskifteforsikring dækker, kan du læse mere her.

Med en ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring kan du flytte sikkert ind i din nye drømmebolig, og vi er en af de bedst dækkende udbydere af ejerskifteforsikringer i Danmark.

Det er altid en god idé at konsultere med en forsikringsagent for at få yderligere vejledning og finde den bedste ejerskifteforsikring, der passer til dine behov.

Dansk Boligforsikring