Ankenævnet for Forsikring

Her kan du læse mere om vores ankenævnsstatistik

Ankenævnet for Forsikring

Ankenævnet for Forsikring er et privat forbrugerklagenævn, der afgør uenigheder mellem forsikringskunder og forsikringsselskaber. Ankenævnet for Forsikring har en vigtig betydning for forståelsen af, hvad forsikringer dækker. Ankenævnet for Forsikrings afgørelser er som udgangspunkt bindende for forsikringsselskaberne.

I 2023 har Dansk Boligforsikring A/S fået behandlet 103 sager ved Ankenævnet for Forsikring. Det er 33 sager færre end i 2022, hvor selskabet fik behandlet 136 sager.

Vores markedsandel for 2023 – opgjort i antal aktive policer – steg til 43,6% svarende til 115.932 aktive ejerskifteforsikringer. I 2022 udgjorde vores markedsandel 41,0% svarende til 106.298 aktive policer.

Den officielle statistik kan ses her

Vi er overordnet set tilfredse med det realiserede fald i antallet af sager, specielt taget i betragtning af, at antallet af aktive policer er steget med 9.364. Vi er ligeledes tilfredse med, at vores medholdsprocent er steget fra 69,9% til 78,6% i 2023, hvilket er højere end gennemsnittet for branchen.    

Vi arbejder løbende på at optimere vores skadesbehandling, så vores kunder får den bedst mulige behandling af deres skadeanmeldelser.

Kilde: ankeforsikring.dk 

Ankenævnet for Forsikring

forsikringsguiden kan du i øvrigt læse mere om forskellene på ejerskifteforsikringerne udbudt af de danske forsikringsselskaber. 

 

 

Nyttige links

Har du brug for hjælp?

Du kan kontakte Dansk Boligforsikring telefonisk eller via e-mail, hvis du vil vide mere om vores produkter eller har behov for anden information.

Ring til os på 59 49 88 44 eller skriv info@danskboligforsikring.dk
Dansk Boligforsikring