Bestil tilbud

Få et uforpligtende tilbud på ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring.

Få et uforpligtende tilbud på ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring

Vil du være sikret økonomisk under bolighandlen? 

Hvad enten man er køber eller sælger, kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke er forsikret. Afhængigt af forholdene kan både køber og sælger komme til at betale mange tusinde kroner for udbedring af skjulte skader på huset, der ikke fremgår af el- eller tilstandsrapporten. 

Derfor kan det godt betale sig at indhente et uforpligtende tilbud på en ejerskifteforsikring eller en sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring.

Ejerskifteforsikring

Sælgeransvarsforsikring

Ejerskifteforsikringen dækker dig som køber, hvis du opdager skjulte skader på huset, som sælger ikke er ansvarlig for. Det er også afgørende for prisen, om du vælger vores basis løsning, eller om du foretrækker en udvidet ejerskifteforsikring, der dækker mere og i længere tid.

Hvis du er i tvivl om, hvad dette betyder for din konkrete sag, kan du give Dansk Boligforsikring alle de nødvendige oplysninger, hvorefter vi inden for 4 hverdage kan give et tilbud på, hvad du kan tegne en ejerskifteforsikring for. Indhent tilbud hos os i dag.

De fleste kender til muligheden med en ejerskifteforsikring. Men vidste du, at du som sælger også kan blive holdt økonomisk ansvarlig for skader på hus eller lejlighed helt op til 10 år efter salget?

Med en sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring er du også som sælger på den sikre side, hvis der opstår økonomiske udgifter, som du ikke havde taget højde for. Hvis du overvejer at tegne en forsikring, kan du læse mere om sælgeransvarsforsikring her. Du kan ansøge om et tilbud og være sikker på at få svar inden for 4 hverdage.

Ring og hør nærmere eller skriv til os

Telefonerne er åbne:
Mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
Fredag kl. 8.30 – 15.30

Dansk Boligforsikring