Sælgeransvarsforsikring til hus

Kom økonomisk sikkert gennem bolighandlen

Sælgeransvarsforsikring til hus

Kom økonomisk sikkert gennem bolighandlen

Sælgeransvarsforsikring - din sikkerhed

Skal du til at sælge dit hus? Så har du formentlig fået udarbejdet en el- og tilstandsrapport af en byggesagkyndig. Har du samtidig tilbudt at betale halvdelen af en ejerskifteforsikring til køber, er du ikke længere ansvarlig for skjulte fejl og mangler på huset. Men det betyder ikke, at du er helt sikret imod et økonomisk krav fra køber.

Eksempelvis er der forhold som ulovlige bygningsindretninger og ulovlige stik- og kloakledninger, der befinder sig uden for bygningen. Den slags forhold dækkes ikke af den almindelige ejerskifteforsikring, og hvis køber vil undgå selv at skulle stå med regningen, har vedkommende kun ét valg: At sagsøge dig som sælger. 

Derfor kan det være en rigtig god idé for dig som sælger at investere i en sælgeransvarsforsikring til hus, som f.eks. dækker. 

  • Ulovlige bygningsindretninger 
  • Ulovlige stik- og kloakledninger uden for bygningen
  • Forurening af grunden uden for bygningen med maksimalt 750.000 kr.

Kom økonomisk sikkert gennem bolighandlen

En bolighandel kan være en rodet affære med mange usikre faktorer. Og er alting ikke i orden, kan det ”hjemsøge” både sælger og køber i op til 10 år efter, at købet er gennemført.

Hos Dansk Boligforsikring mener vi ikke, at det kun er køber, der skal kunne sove trygt om natten. Så som modstykke til den klassiske ejerskifteforsikring har vi udviklet en sælgeransvarsforsikring til hus. Den dækker dig som sælger i hele den 10-årige ansvarsperiode, så køber ikke kan komme og holde dig økonomisk ansvarlig for visse skader.

Hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver indhentet af udgifter til udbedring af skjulte skader, skal du derfor investere i en sælgeransvarsforsikring til hus.

Bestil tilbud – let, hurtigt og uforpligtende

Du kan altid indhente tilbud på en sælgeransvarsforsikring til hus hos os – det er både gratis og helt uforpligtende. Og du er altid sikker på at få svar inden for ca. 24 timer. Det kræver blot, at du udfylder formularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud på sælgeransvarsforsikring til hus.

Dine kontaktoplysninger

Hvordan vil du modtage tilbud(Påkrævet)
Maks. filstørrelse: 10 MB.
Maks. filstørrelse: 10 MB.
Bemærk venligst:
  • Filstørrelse må maksimum være 20 mb.
  • Undlad at trykke "send" mere end én gang, imens systemet behandler dine data og uploader dine valgte filer.
  • Du må ikke lukke dit browser-vindue, før du kommer til bekræftelses-siden.
  • Dansk Boligforsikring registrerer i forbindelse med bestillingen af et forsikringstilbud personoplysninger om dig.
  • Du kan læse mere om, hvilke oplysninger vi registrerer og dine rettigheder i forbindelse hermed i vores persondatapolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Boligforsikring