Anmeld skade

Alle skader skal hurtigst muligt anmeldes til Dansk Boligforsikring

Mand grubler og tænker over forsikring

Anmeld skade

Alle skader skal hurtigst muligt anmeldes til Dansk Boligforsikring

Anmeld skade

Alle skader skal hurtigst muligt anmeldes til Dansk Boligforsikring. 

Inden du udfylder anmeldelsen kan du også selv undersøge følgende:

  • Om den skade du har opdaget er/kan være nævnt i din tilstandsrapport. Forhold, der er nævnt i tilstandsrapporten er ikke dækket af forsikring.
  • Har du haft en håndværker til at hjælpe dig med at bedømme skadens omfang og omkostning? Har du indhentet et tilbud? Det kan fremme sagsbehandlingen.
  • Skader under 5.000 kr. (svarende til selvrisikoen) kan man ikke anmelde til forsikringen.
  • Vedrører din anmeldelse omfangsdræn, brønde, faskiner eller lignende kloakanlæg? Disse installationer falder udenfor huseftersynsordningen og er derfor ikke omfattet af ejerskifteforsikrings dækningsomfang.

Nyttige links:

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte det forhold, som du ønsker at anmelde.

Ring på 59 49 88 44 eller send en e-mail til skade@danskboligforsikring.dk

Vand i huset ved større mængder regn eller skybrud

Kommer der vand ind i bygningerne efter større mængder regn eller skybrud, skal du i første omgang henvende dig til din husforsikring. Husforsikringen dækker udbedringen af bygningsskader efter skybrud, mens indbo/familieforsikringen dækker skader på indbo.

Ejerskifteforsikringen dækker typisk de situationer, hvor vandet er kommet ind som følge af skjulte skader på bygningsdele, der var til stede ved din overtagelse af huset. Det kan f.eks. være huller/åbninger i taget, skotrender, vinduer og døre.

ikon

Anmeld din skade her

eller

Hvis du vælger at downloade skadeanmeldelsen, skal du efterfølgende sende den på mail til skade@danskboligforsikring.dk eller med almindelig post til Dansk Boligforsikring A/S,
Kanalstræde 10, 1., 4300 Holbæk.

Har du brug for at kontakte os?

Du er altid velkommen til at ringe til os for at drøfte det forhold, som du ønsker at anmelde. Vi kan ikke modtage din anmeldelse pr. telefon – vi skal altid modtage skadeanmeldelsen skriftligt.

Dansk Boligforsikring