Husk ejerskifteforsikring til drømmehuset

Den kan være dyr at spare væk

Ejerskifteforsikring hus

Husk ejerskifteforsikring til drømmehuset

Den kan være dyr at spare væk

Udvidet ejerskifteforsikring - hvor ligger forskellen fra basis dækning?

Hvis du ikke allerede har opdaget det, findes der både en basisudgave af en ejerskifteforsikring samt en udvidet.

Det kan være svært at gennemskue, hvad en udvidet ejerskifte-forsikring indbefatter, hvad forskellen præcist er på basis og udvidet dækning, samt hvad grunden skulle være til at vælge en udvidet ejerskifteforsikring frem for en basis ejerskifteforsikring.

Hvad dækker en basis ejerskifteforsikring?

Hvad dækker en udvidet ejerskifteforsikring?

Udvidet ejerskifteforsikring dækker i op til 10 år

En normal ejerskifteforsikring vil dække i 5 år, hvor du derimod er sikret i op til 10 år efter et boligkøb med en udvidet ejerskifteforsikring. Du har således dobbelt så lang tid til at opdage en potentiel skade. Derudover dækker den udvidede forsikring lavpraktisk et større areal. Den normale forsikring dækker kun selve skelettet på huset, hvorimod en udvidet ejerskifteforsikring i forbindelse med for eksempel ulovlige stik- og kloakledninger også gælder udenfor bygningen

Værd at overveje, inden du vælger

Der er nogle forskellige ting, som er værd at overveje i forbindelse med, om man vælger en standard eller en udvidet ejerskifteforsikring. Overvej for eksempel, hvor lang tid skal du bo i boligen?

Forsikringen ophører, hvis I/du flytter før tid. Det er derfor værd at indberegne i sin beslutning, om der er tale om en kort- eller langsigtet investering. Hvis du på forhånd ved, at din kommende bolig er en, hvor du skal bo de næste 30 år, kan det måske være hensigtsmæssigt at vælge en udvidet ejerskifteforsikring. Hvorvidt du kan få noget af præmien udbetalt, hvis du flytter før tid, kan svinge fra selskab til selskab. Er der nogle specifikke ting, du gerne ser eller forventer, at din udvidede forsikring dækker?

I modsætning til en normal ejerskifteforsikring, hvor loven kræver en bestemt dækning hos alle selskaber, svinger dækningsgraden mere med en udvidet. Det kan derfor svare sig at læse betingelserne fra hvert selskab grundigt igennem. På den måde bliver du klogere på, hvad hvert selskab tilbyder af dækning, og om det matcher dine forventninger.

Pris på udvidet ejerskifteforsikring

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig værd at overveje, hvad for en pris du vil give for en udvidet ejerskifteforsikring.

I og med at en udvidet ejerskifteforsikring er mere dækkende end en ’almindelig’, er prisen selvsagt også højere – det er dog ikke nødvendigvis meget dyrere. Læs mere om pris på ejerskifteforsikringer her. 

Hvis du ønsker at få en nærmere idé om, hvad det ville koste for lige præcis dig og din bolig, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud på begge slags forsikringer. Således kan du få en estimeret pris på en udvidet ejerskifteforsikring for herefter at tage stilling til, om du vil tegne den. 

Du kan læse mere om den generelle ejerskifteforsikring her, hvor der vil være relevante information for både dig, der vælger en basis og en udvidet udgave.

Bestil tilbud på ejerskifteforsikring

Er du interesseret i at modtage et tilbud på en udvidet ejerskifteforsikring – eller en basis – så udfyld formularen herunder. Så er du sikker på at modtage tilbud inden for 24 timer.

Dine kontaktoplysninger

Hvordan vil du modtage tilbud(Påkrævet)
Maks. filstørrelse: 10 MB.
Maks. filstørrelse: 10 MB.
Bemærk venligst:
  • Filstørrelse må maksimum være 20 mb.
  • Undlad at trykke "send" mere end én gang, imens systemet behandler dine data og uploader dine valgte filer.
  • Du må ikke lukke dit browser-vindue, før du kommer til bekræftelses-siden.
  • Dansk Boligforsikring registrerer i forbindelse med bestillingen af et forsikringstilbud personoplysninger om dig.
  • Du kan læse mere om, hvilke oplysninger vi registrerer og dine rettigheder i forbindelse hermed i vores persondatapolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dansk Boligforsikring