TLF.: 59 49 88 44

Hvor gælder reglerne om ejerskifteforsikring?

Regler ved ejerskifteforsikring

Kender du til de regler, der gælder ved en ejerskifteforsikring? Og ved du, hvor de dækker, og hvor de ikke gør? 

Vi indbyder altid vores kunder til at sætte sig så meget ind i betingelserne og forholdene omkring deres ejerskifteforsikring som muligt. På den måde er forventningerne til forsikringen afstemt, og som kunde slipper du både for grimme overraskelser og skuffelser. Derfor kan det være en god idé for dig, der enten har en ejerskifteforsikring eller som overvejer at få en inden boligkøb, at sætte sig ind i de regler, der gælder for en ejerskifteforsikring.

Reglerne om ejerskifteforsikring gælder for køb af en og tofamiliehuse til helårsbeboelse både køb af hele huset og ved køb af ideelle anparter af sådanne huse samt ved køb af sommerhus. Det forudsættes, at ejendommen hovedsagelig anvendes til beboelse for sælgeren eller hovedsageligt er bestemt til beboelse for køberen.

Reglerne gælder ikke for:

  • køb af ubebygget grund 
  • køb af grund med bygning under opførelse
  • køb af landbrugsejendom, der er undergivet landbrugspligt
  • køb af andelsbolig
  • køb af aktielejlighed

Er du i tvivl, så kontakt os

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt reglerne om ejerskifteforsikring gælder for dit tilfælde, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Enten kan du sende os en mail på info@danskboligforsikring.dk eller ringe til os på tlf. 59 49 88 44.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til os for at drøfte det forhold, som du ønsker at anmelde.

Ring til os på 59 49 88 44 eller skriv info@danskboligforsikring.dk
Dansk Boligforsikring