TLF.: 59 49 88 44

Hvilken ejerskifteforsikring er den bedste?

Hvilken ejerskifteforsikring er bedst?

En ejerskifteforsikring kan ende med at spare dig mange penge. I hver femte hushandel kommer ejerskifteforsikringen i spil. Derfor er det en god ting at investere i en ejerskifteforsikring, hvis sælger tilbyder at betale halvdelen af præmien på den billigste. Men det betyder ikke, at du er tvunget til at vælge den billigste ejerskifteforsikring. Der er nemlig mange forskellige forsikringer at vælge imellem på markedet, og der er stor forskel i pris. Selvom alle ejerskifteforsikringer dækker efter den samme lov, kan der være store forskelle på, hvordan den enkelte ejerskifteforsikring dækker. Så hvordan finder man ud af, hvilken ejerskifteforsikring, der er den bedste?

Vores ejerskifteforsikring er blandt de billigste og mest dækkende

Vi har hos Dansk Boligforsikring specialiseret os i netop boligforsikringer. Det betyder, at vi har stor erfaring i både ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Og vi sætter en ære i at kunne tilbyde en af de bedste ejerskifteforsikringer til vores kunder. Ikke alene er vores forsikring blandt de billigste, men også de mest dækkende. Men hvis du stiller dig selv spørgsmålet ”hvilken ejerskifteforsikring er bedst?”, er vores forsikringer værd at se nærmere på. Her på siden kan du læse mere om, hvordan vores ejerskifteforsikring dækker. 

Husk også, at du altid kan få et uforpligtende tilbud på vores ejerskifteforsikring – så er det nemmere at sammenligne med andre muligheder. Det er derfor også vigtigt at lave sin research, så man har en bedre fornemmelse af, hvad der er på markedet.

Hvad er den bedste ejerskifteforsikring?

Du kan hos os få to forskellige ejerskifteforsikringer. Basismodellen dækker i 5 år, mens den udvidede model dækker i op til 10 år. Den almindelige ejerskifteforsikring dækker kun skader på huset, mens en udvidet ejerskifteforsikring også dækker selve grunden. Det er selvfølgelig svært at sige, hvilken ejerskifteforsikring, der er bedst, da det kommer an på din individuelle situation. Hvis du på forhånd ved, at du kommer til at bo i din bolig i mange, mange år, kan det betale sig at tegne en udvidet forsikring med det samme. Er der i stedet tale om en kortsigtet investering, vil en standard potentielt være bedst.

Lige meget hvad vil vi gerne hjælpe med at finde den ejerskifteforsikring, der bedst matcher dine behov.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på info@danskboligforsikring.dk eller ringe til os på tlf. 59 49 88 44, hvis du ønsker vejledning og rådgivning.

Gode råd og vejldning

Dansk Boligforsikring