Hvilken ejerskifteforsikring er bedst?

Den bedste ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er en vigtig investering ved et boligkøb. Den kan nemlig ende med at spare dig mange penge, hvis der er en skjult skade. Men hvordan finder man den bedste ejerskifteforsikring for dig? 

I hver femte hushandel kommer ejerskifteforsikringen i spil, og i flere tilfælde sparer det køberen af boligen et mangecifret beløb, da skaden bliver dækket af forsikringen, der er tegnet. Derfor er det en god ting at investere i en ejerskifteforsikring, hvis sælger tilbyder at betale halvdelen af præmien på den billigste. Men det betyder ikke, at du er tvunget til at vælge den billigste ejerskifteforsikring. Du kan nemlig vælge den, som er den bedste ejerskifteforsikring for dig. Der er nemlig mange forskellige forsikringer at vælge imellem på markedet, og der er stor forskel i pris. Selvom alle ejerskifteforsikringer dækker efter den samme lov, kan der være store forskelle på, hvordan den enkelte ejerskifteforsikring dækker. Så hvordan finder man ud af, hvilken ejerskifteforsikring der er bedst? Det kan du blive klogere på her. 

Vores ejerskifteforsikring er blandt de billigste og mest dækkende

Vi har hos Dansk Boligforsikring specialiseret os i netop boligforsikringer. Det betyder, at vi har stor erfaring i både ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Og vi sætter en ære i at kunne tilbyde en af de bedste ejerskifteforsikringer til vores kunder. Ikke alene er vores forsikring blandt de billigste, men også de mest dækkende. Men hvis du stiller dig selv spørgsmålet ”hvilken ejerskifteforsikring er bedst?”, er vores forsikringer værd at se nærmere på. Du kan læse mere om, hvordan vores ejerskifteforsikring dækker her

Husk også, at du altid kan få et uforpligtende tilbud på vores ejerskifteforsikring – så er det nemmere at sammenligne med andre muligheder. Det er derfor også vigtigt at lave sin research, så man har en bedre fornemmelse af, hvad der er på markedet. 

Når der indhentes et tilbud på en ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring, modtager man tilbuddet inden for få, og normalt inden for ca. 24 timer i hverdagene.

Hvad er den bedste ejerskifteforsikring?

Det er forskelligt fra person til person, hvad der er den bedste ejerskifteforsikring, og man skal derfor gøre op med sig selv, hvad der er vigtigst, og hvilken situation man står i.

Hos Dansk Boligforsikring kan du vælge mellem to forskellige ejerskifteforsikringer, og hvilken der er den bedste ejerskifteforsikring, afhænger af din individuelle situation. 

Basismodellen dækker i 5 år, mens den udvidede model dækker i op til 10 år. Den almindelige ejerskifteforsikring dækker kun skader på huset, mens en udvidet ejerskifteforsikring også dækker selve grunden. Det er selvfølgelig svært at sige, hvilken ejerskifteforsikring der er bedst, da det kommer an på din individuelle situation. Hvis du på forhånd ved, at du kommer til at bo i din bolig i mange, mange år, kan det betale sig at tegne en udvidet forsikring med det samme. Er der i stedet tale om en kortsigtet investering, vil en standard potentielt være bedst.

Uanset, hvilken ejerskifteforsikring du ender med at vælge, er det vigtigt, at du går i dybden med den bolig, du har interesse i at købe, således at du får tegnet en ejerskifteforsikring, som giver dig trygheden i at købe huset. Husk på, at ejerskifteforsikringen tager udgangspunkt i tilstands- og elinstallationsrapporten, samt punkter der vedrører husets størrelse, husets alder m.m. Hvis du overvejer renovering af boligen efter købet, er det særligt vigtigt, at du kender til anmærkningerne i rapporterne, da det kan vise sig, at der er skjulte skader, som ikke er angivet i rapporterne. Dermed kan ejerskifteforsikringen komme i spil. Hvis skaden er angivet i rapporterne, er man som køber gjort bekendt med dette, hvorfor ejerskifteforsikringen ikke kan dække udbedringerne. Du kan læse mere om reglerne for ejerskifteforsikringer her.

Vi hjælper dig med at finde den bedste ejerskifteforsikring

Lige meget hvad vil vi gerne hjælpe med at finde den bedste ejerskifteforsikring, der matcher dine behov.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på info@danskboligforsikring.dk eller ringe til os på tlf. 59 49 88 44, hvis du ønsker vejledning og rådgivning.

Dansk Boligforsikring