Dansk Boligforsikring er igen danskernes foretrukne valg

Flere og flere danskere vælger at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb af bolig, og Dansk Boligforsikring er for tredje år i træk det foretrukne valg inden for ejerskifteforsikringer.

Den nyeste opgørelse af bruttopræmieindtægter og markedsandele inden for ejerskifteforsikringer er netop blevet offentliggjort. Tallene er en del af en årlig opgørelse, der laves af Forsikring og Pension – brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaber. De opgjorte tal viser, at Dansk Boligforsikring fortsat er danskernes foretrukne valg, når der skal tegnes en ejerskifteforsikring.

Med en markedsandel på 31% er Dansk Boligforsikring nemlig endnu engang markedsledende inden for ejerskifteforsikringer. Tallene for 2019 viser, at Dansk Boligforsikrings omsætning er steget med 11% siden 2018. Med den nye opgørelse har Dansk Boligforsikring samtidig været markedsleder siden 2017 og syv af de sidste ni år.

Syv ud af ti tegner en ejerskifteforsikring

Samtidig med Dansk Boligforsikrings fremgang er det samlede marked for ejerskifteforsikringer ligeledes i fremgang, hvilket betyder, at flere og flere danskere køber en ejerskifteforsikring i forbindelse med boligkøb. Nærmere bestemt er markedet næsten fordoblet i perioden fra 2014 til 2019, hvor altså lige knap hver tredje har valgt Dansk Boligforsikring som udbyder af deres ejerskifteforsikring. Inden for de sidste seks år har syv ud af ti tegnet en ejerskifteforsikring ved huskøb.

En ejerskifteforsikring er til for at dække fejl og mangler i en bolighandel, som ikke fremgår af tilstandsrapporten. Hvis du selv står foran at skulle købe bolig inden for den nærmeste fremtid, så kan du overveje en ejerskifteforsikring, som giver sikkerhed for dækning ved store alvorlige skader. Du kan læse mere om vores ejerskifteforsikring her, hvor du også kan finde svar på nogle af de mest typiske spørgsmål, samt hvorfor flere og flere danskere vælger at tegne en ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring.

I modsætning til de øvrige udbydere i opgørelsen har Dansk Boligforsikring specialiseret sig specifikt inden for boligbranchen, hvilket betyder, at fokus udelukkende er at udbyde de bedste forsikringer inden for dette område. Udover ejerskifteforsikring tilbyder Dansk Boligforsikring desuden en sælgeransvarsforsikring, som sikrer dig som sælger i forbindelse med salg af bolig. Dansk Boligforsikring har eksisteret siden 2002, og vi har gennem vores specialisering og erfaring inden for boligforsikringer udviklet og finpudset vores produkter, så vi kan tilbyde de bedste forsikringer på markedet.