Dansk Boligforsikring sponsorerer Team Rynkeby 2020

I 2020 kan du finde Dansk Boligforsikring på listen over guldsponsorer af Team Rynkeby, når de støtter kollegaen Charlotte i hendes mission om at cykle 1.200 kilometer sammen med resten af Team Rynkeby Holbæk, for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme.

For Dansk Boligforsikring, som til dagligt er leverandør af markedets bedst dækkende ejerskifteforsikringer, handler projektet om at spænde et sikkerhedsnet ud under dem, som virkelig har brug for hjælp.

Er du ikke bekendt med Team Rynkeby?

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris med henblik på at samle penge ind til et godt formål. Organisationen blev stiftet i 2002, da en medarbejder blev diagnosticeret med rygelunger. Dette førte til beslutningen om at samle et cykelhold, der skulle cykle til Frankrig for at opleve Tour de France. Dette er siden gået hen og blevet en årlig aktivitet, som fokuserer på at samle penge ind til kritisk syge børn og deres familier.

Team Rynkeby består af 2100 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt ud over 57 lokale hold fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Schweiz, Tyskland og Færøerne. I år består ét af holdene af Team Rynkeby Holbæk, som Dansk Boligforsikring er guldsponsor af.

Derfor sponsorerer Dansk Boligforsikring Team Rynkeby

Beslutningen om at sponsorere Team Rynkeby Holbæk kom i forlængelse af selskabets passion om at bakke op om gode initiativer, som på mere end én måde gør noget godt for samfundet og mennesker, som har brug for ekstra støtte: “Team Rynkeby understøtter et godt og forståeligt formål. Det aktiverer forskellige mennesker i foreninger til at arbejde for et godt formål” lyder det fra Rasmus Brandt Jensen, som til dagligt arbejder hos Dansk Boligforsikring.

Dansk Boligforsikring har tidligere sponsoreret ungdomsarbejde i lokale idrætsforeninger og forskellige organisationer, som samler penge ind til at hjælpe kræftramte. Derfor virkede det kun naturligt for selskabet at gå skridtet videre og træde til som guldsponsor af cykelløbet.

“Vi støtter vores kollega i 2020 løbet”

For Charlotte, der til dagligt sidder hos Dansk Boligforsikring og skal cykle sammen med Team Rynkeby Holbæk, opstod beslutningen om at deltage som et naturligt valg: “Jeg har altid været involveret i frivilligt arbejde, og med Team Rynkeby er det muligt at hjælpe andre i et større format”. Charlotte er ikke i tvivl om, at der her er tale om en super udfordring og en oplevelse for livet “Vi går forrest med et godt eksempel i fællesskab med andre for at støtte de familier, som bliver ramt”.

Team Rynkeby Holbæk er i fuld gang med at træne op til det store løb i 2020.

Alt går 100 procent til formålet

Til trods for, at der opstår mange udgifter for deltagerne i forbindelse med sådan et event, så går 100 procent af Dansk Boligforsikring sponsorat på 20.000 DKK udelukkende til det gode formål. Det vil sige, at alle deltagerne selv står for at købe det nødvendige til turen. Således kan du finde 42 ryttere med Dansk Boligforsikring på ryggen, når Team Rynkeby Holbæk sætter kursen mod Paris i 2020.