Dansk Boligforsikring dobler op på Team Rynkeby i 2021

Dansk Boligforsikring har valgt at bidrage til velgørenhedsprojektet Team Rynkeby 2021 ved i år at tegne et dobbelt guldsponsorat – men det er ikke på den eneste front, at Dansk Boligforsikring har fordoblet deres engagement i projektet.

Sidste år var det kun kollegaen Charlotte Raeburn, der stillede til start, men i år får hun selskab af sin nye kollega Tine Hinge Mikkelsen, når turen går de 1.351 kilometer mod Paris.

For Dansk Boligforsikring, der er leverandør af markedets bedst dækkende ejerskifteforsikringer, handler Team Rynkeby om at bidrage til et velgørenhedsprojekt, der beviseligt gør en forskel for alle dem, der har behov for hjælp.

Dansk Boligforsikring støtter Team Rynkeby 2021 med et dobbelt guldsponsorat

Derfor er Team Rynkeby ekstra vigtigt i år

Team Rynkebys projekt har i den grad lidt som følge af corona-pandemien. I 2020 blev den traditionsrige tur til Paris aflyst, og det var efterfølgende op til hvert enkelte hold at beslutte, om de på eget initiativ ville planlægge en tur i Danmark. Det valgte flere hold at gøre, herunder Team Rynkeby Holbæk, som tog på en fantastisk fire dages tur rundt i Danmark.

Dansk Boligforsikring ønsker at bakke op om velgørenhedsprojekter og initiativer, der hjælper samfundet og de mennesker, som har brug for ekstra støtte. Og med tanke på den aktuelle situation med corona-pandemien, har det givet særlig god mening for Dansk Boligforsikring at støtte Team Rynkeby – i år med et dobbelt guldsponsorat.

”Hos Dansk Boligforsikring har vi haft et godt år, da vi følger boligmarkedets udvikling. Derfor er det kun naturligt for os, at vi i år bidrager med to guldsponsorater. Især når man tænker på, hvor meget et fantastisk projekt som Team Rynkeby led sidste år på grund af corona”, siger Dansk Boligforsikrings Rasmus Brandt Jensen.

To ryttere stiller til start

Sidste år blev turen til Paris aflyst, og derfor er det med ekstra stor spænding, at Charlotte Raeburn i år ser frem til at komme afsted. Hun regner med, at turen bliver en kæmpe udfordring både psykisk og fysisk, men at det i sidste er det hele værd, når man tænker på formålet.

”Jeg synes, det er et fantastisk projekt, som jeg er stolt over at være en del af. For mig handler det personligt om at bidrage til et formål, som beviseligt gør en forskel, og hvor mere eller mindre alle pengene bliver brugt til forskning”, siger hun.

Charlotte Raeburn skal sammen med sin kollega Tine Hinge Mikkelsen repræsentere Dansk Boligforsikring på Team Rynkeby Holbæk.

Dansk Boligforsikring bidrager i år med to ryttere.

Team Rynkeby fejrer 20 års jubilæum

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris med henblik på at samle penge ind til et godt formål. Organisationen blev stiftet, da en medarbejder blev diagnosticeret med rygelunger. Dette førte til beslutningen om at samle et cykelhold, der skulle cykle til Frankrig for at opleve Tour de France. Dette er siden gået hen og blevet en årlig aktivitet, som fokuserer på at samle penge ind til kritisk syge børn og deres familier, og organisationen kan i år fejre sit 20 års jubilæum.

Team Rynkeby består i år af 2400 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt ud over 59 lokale hold fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Schweiz, Tyskland og Færøerne. I år består ét af holdene af Team Rynkeby Holbæk, som Dansk Boligforsikring er dobbelt guldsponsor af.