Sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder

Ny spændende sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder

Sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder

Ny spændende sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder

Sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder

Vidste du, at sælgere af ejerlejligheder har et ansvar for fejl og mangler i op til 10 år efter, atejerlejligheden er blevet solgt? Hvis køber opdager en skjult skade på lejligheden, efter handlen er indgået, kan vedkommende sagsøge dig som sælger og kræve, at du dækker udgifterne til udbedring af skaderne – også selvom en ejerskifteforsikring blev tegnet før husoverdragelsen.

Med udviklingen af et forsikringsprodukt til sælger gør Dansk Boligforsikring A/S nu livet lidt nemmere for sælgere af ejerlejligheder, og tilbyder en sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder uden tilstandsrapport.

Sælgerforsikringen har 10 års løbetid og en selvrisiko på kun 10.000 kr. pr. skade. Forsikringen kan købes til langt de fleste ejerlejligheder. Vi tilbyder alene sælgeransvarsforsikringen til lejligheder, som ligger i ejerlejlighedsforeninger med mere end 10 ejerlejligheder. Herudover skal opdelingen mellem lejlighederne være vandrette. Det vil sige, at der skal være tale om etagebyggeri, og eksempelvis ikke rækkehuse, hvor skellene er lodrette.

Sælgeransvarsforsikring dækker på følgende områder:

Sælgeransvarsforsikringen løfter hovedparten af det ansvar, som en sælger kan pålægges. Det er naturligvis ikke alle mangelkrav, der er dækning for. Vi indbyder til, at du læser forsikringsbetingelserne til sælgeransvarsforsikring til lejligheder igennem. 

Hvis forventningerne til dækningen af forsikringen er afstemt, er der nemlig mindre sandsynlighed for, at du vil føle dig dårligt behandlet, hvis uheldet er ude.

Vi gør det nemmere for sælgere af ejerlejligheder

Afspil video

Priser på sælgeransvarsforsikring til ejerlejlighed:

Størrelse i m2 Præmie i DKK *Selvrisiko pr. skade
0-503.00010.000
51-1005.00010.000
101-1507.00010.000
151-2009.00010.000

Der opkræves udover præmien 25 kr. i faktureringsgebyr, skadesforsikringsafgift på 1,1 % af præmien samt 40 kr. i bidrag i garantifondsbidrag.

Ejerskifteforsikring

Sælgeransvarsforsikring

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til os for at drøfte det forhold, som du ønsker at anmelde.

Ring til os på 59 49 88 44 eller skriv info@danskboligforsikring.dk

Bestil et tilbud på en sælgeransvarsforsikring til ejerlejlighed

Du kan bestille et tilbud på en sælgeransvarsforsikring til lejlighed og modtage svar inden for ca. 24 timer. Du skal blot udfylde felterne herunder.

Sælgeroplysningsskema
Please wait...
Dansk Boligforsikring